maanantai 18. kesäkuuta 2012

Lisää aikaa, kiitos!

Vuorokaudessa tuntuu olevan liian vähän tunteja. Tai sitten meidän päivät ovat nykyään niin täynnä puuhaa, että aika tuntuu vain loppuvan kesken. Minulla on melkein kaikkien lukemieni blogien päivitykset lukematta/katsomatta viimeisen kuukauden ajalta. Tytön syntymän jälkeen ei vain kerta kaikkiaan ole ollut aikaa istua koneella. Muutaman kerran päivässä saan pikaisesti käytyä vilkaisemassa facebookia, ja siihenpä se sitten melkein jääkin. Nyt tyttö nukkuu ja Niilo on keskittynyt omiin leikkeihinsä, joten varastin pienen hetken bloggerissa kera höyryävän kuuman teen. Tämä on kai nykyään sitä kotiäidin omaa aikaa? Muutama minuutti silloin tällöin, kun jompi kumpi tai molemmat lapset eivät ole vaatimassa huomiota...


Nämä ihanat pikkuiset pitävät minut kiireisenä päivästä toiseen. Vaikka oman ajan puute välillä turhauttaakin, niin silti en vaihtaisi hetkeäkään pois. Täytyy varmaan alkaa käymään blogipäivityksiä läpi blogi kerrallaan...ehkä pääsen taas kärryille ennen kuin kesä on ohi?

2 kommenttia:

  1. Sitähän se on,tuo vauva-aika.Pieni ihana nyytti vaatii paljon äidin aikaa,mutta antaa tuplaten takaisin suloisuudellaan.:) Tsemppiä!:)

    VastaaPoista
  2. voi mitä ihanuuksia siellä teidän sohvalla majailee! :) ja tsemppiä aikapulaan! on varmasti kiirettä kahden kanssa, kun välillä tuntuu, että yhdenkin kanssa saa välillä juosta ihan urakalla.

    VastaaPoista