perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kädet täynnä töitä

Tämän päivän ensimmäinen vapaa hetki, jolloin ehdin hetkeksi istahtaa alas. Kuppi kahvia, pari Jaffa-keksiä, Facebook ja Blogger. Niilo nukahti juuri päiväunille ja pikkuneiti varmaan heräilee omiltaan ihan minä hetkenä hyvänsä. Olen ensimmäistä päivää nyt kolmestaan lasten kanssa kotona. Niilon päiväkotitaival on toistaiseksi ohi, ja uudenlainen kotiarki edessä. Onneksi mies jää kahdeksi seuraavaksi viikoksi isyyslomalle. Jospa saataisiin jonkinlaista selkoa päivien kulkuun ja arki rullaamaan.

Tekemisen puutetta minulla ei ainakaan ole. Jos tyttö ei ole hengaamassa tissillä tai olkapäällä, niin silloin on kiirehdittävä ruoanlaittoon/vaipanvaihtoon/siivoamaan/pyykkäämään/leikkimään jne. Ulkoilusta ollaan vain haaveiltu tänään, kovasti on mietinnässä miten sellainen saadaan edes aikaiseksi tällä porukalla...ei kellään olisi vinkkejä? Tarkan päivärytmin omaava taapero + täysin minkäänlaista rytmiä vailla oleva vauva (joka syö tiheästi) = helposti ulkoilutettava yhdistelmä vaiko ei?

Huh. On tässä kuulkaa opettelemista!

Kuvia laittaisin, jos olisin jossain vaiheessa päivää ehtinyt/kyennyt ottamaan kameran käteen.

2 kommenttia:

  1. suloista vauva-arkea :)

    mukavaa ja aurinkoista viikonloppua teille! niin ja hyvää kesää, sehän se on nyt täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suloista joo, ja aika hektistä... :D

      Mukavaa viikonloppua teillekin! Niin kait se on kesä, kun kesäkuun puolelle jo siirryttiin...on vain niin kolea sää, ettei ihan ole vielä kesäfiilikset kohdallaan täällä päin.

      Poista