torstai 19. huhtikuuta 2012

Tuplat

Meillä on kohta kaksi pientä lasta. Neljän seinän sisälle jämähtäminen ei houkuttele, joten hankintalistalla on jo pidempään ollut jonkinlaiset tuplarattaat. Kauppa- ja kyläilyreissut meillä hoidetaan autolla, mutta leikkipuistoon (käydään miltei päivittäin) ja satunnaisille shoppailukäynneille kaupunkiin tarvitaan menopelit.

Olen tässä raskausaikana punninnut erilaisia vaihtoehtoja, ottanut selvää ominaisuuksista ja koittanut miettiä mitkä olisivat juuri meidän tarpeisiin sopivat tuplat. Rinnakkainistuttavat hylkäsin saman tien, meille ei moiset mahdu edes ulko-ovesta sisään. Meillä on todella pieni tuulikaappi, jossa oleva kenkäteline vie vielä osan oviaukon leveydestä. Brion Happy -yhdistelmät (leveys muistaakseni 63cm) mahtuvat juuri ja juuri sisään ovesta. 

Jäljelle jäivät siis erilaiset peräkkäin tai päällekkäinistuttavat mallit. Näitä ei loppujen lopuksi kovin monia erilaisia markkinoilla näytä olevan. Phil&Tedsejä harkittiin, mutta uutena ei niihin olisi varaa eikä käytettynä ole tullut sopivia tai sopivan hintaisia vastaan. Meidän budjetti on sen verran pieni, että uutena ei oikeastaan pystyttäisi ostamaan minkäänlaisia tuplia. Niimpä olenkin tässä viime päivät selaillut huuto.netiä ja tori.fi:tä.

Tänään sitten osui silmään yhdet, jotka voisivat olla meidän tarpeisiin juuri sopivat. Puoli vuotta vanhat, vähällä käytöllä olleet Hauck Duett -rattaat.


Nuo käyvät sekä yhdellä että kahdella lapsella. Istuimesta saa kätevästi muokattua vauvalle kopan ja sisaristuimen kanssa taaperokin pääsee kyytiin. Tavarakori on tilava ja istuimeen kuuluu vielä jalkapeite. Kääntyvien lukittavissa olevien etupyörien ansiosta ovat varmaan näppärät kulkemaan. Renkaat eivät ehkä ole parhaat mahdolliset jos ajatellaan talvikelejä, mutta luulen että meillä tuplien aktiivisin käyttö tulee olemaan nyt ensi kesä ja syksy. Talvella voi sitten jo vetää esikoista pulkassa ja laittaa vauvan yhdistelmiin.

Tänään mennään koko perheellä katsomaan ja kokeilemaan noita Hauckeja. Toivon todella, että olisivat hyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti