keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Jatkettava


 Niilo on sunnuntaista asti nukkunut uudessa sängyssä. Taaperosta tuli taas vähän isompi poika, kun pinnis laitettiin odottamaan vauvaa ja lastenhuoneeseen koottiin jatkettava. Hyvin on sujunut sekä nukahtaminen että nukkuminen. Sängyn laidat ovat sen verran korkeat, ettei poika pääse vielä itse sinne kiipeämään eikä sieltä pois...ne taidot kun hoksataan, niin sitten saattaa olla vähän hulinaa tiedossa. ;)


Marimekon Karkuteillä -kangas on ompelutettu verhoksi, ja odottelee enää silitystä ja verhovaijeria nipsuttimineen. Jospa sitä tänään saisi nuo hommat hoidettua ja verhon paikalleen tuonne nojatuolin taakse. Seinäkin kaipaisi selvästi jonkinlaista taulua, julistetta ja/tai kuvaa kaverikseen...

7 kommenttia:

  1. kiva blogi! löysin tänne eilen ja nyt piti alkaa selaan alusta loppuun heti! meilläkin kaksi muksua, tyttö 2v ja poitsu 9kk. siis tiedän että teidänkin päivät on varmasti touhua täynnä :) mistä on tuo teidän jatkettava sänky? tarpeeksi yksinkertainen olis minunkin makuun, vaan sopivaa ei tunnu löytyvän :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu kyllä meillä touhua riittää! :) Sängystä infoa tuossa pari kommenttia alaspäin...

      Poista
  2. Minuakin kiinnostaisi tuo sänky :)

    VastaaPoista
  3. Minusta tuo näyttää Emman sängyltä. Korjatkaa jos oon väärässä :) Itse hakusessa myös joku vastaava sänky :)

    VastaaPoista
  4. Sänky kulkee tosiaan EMMA -nimellä, tilasin Rovaniemeläisestä huonekaluliikkeestä Veken Kalusteesta. Näyttäis olevan muuten edelleen tarjouksessa heidän verkkokaupassaan! :)

    Linkki: http://www.vekenkaluste.fi/emma-jatkettava-lasten-sanky-kuultovalkoinen-p-13511.html

    VastaaPoista
  5. Hei! Toivottavasti luet kommentteja näinkin vanhassa postauksessa. Onko tuo sänky kunnon valkoinen vai ns. kuultovalkoinen mitä Vekenkaluste tänäpäivänä myy? Haluttais tää sänky tilata mutta ei uskalleta jos se onkin kovin "likaisen" valkoinen jos se on kuultovalkoinen. Tämä teidän näyttää oikein hyvältä valkoiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! En ole käynyt näitä kommentteja lukemassa pitkään aikaan, mutta vastaan nyt kuitenkin vaikka saattaa jo olla vähän myöhäistä. Sänky on aavistuksen kuultovalkoinen, mutta ei mielestäni mitenkään "likaisen valkoinen". Sen verran, että puunsyyt vähän kuultavat maalin alta. :)

      Poista