perjantai 27. tammikuuta 2012

Arjen aherrusta

Meillä on elelty aika kiireistä arkea tämä viikko. Pitkiä työ-, koulu- ja tarhapäiviä, kotihommia, itsenäistä opiskelua ja kaikkea muuta ei niin mukavaa. Niilokin parantui kuumeestaan viikonlopuksi ja on nyt ollut ihan oma touhukas itsensä. Nuha, yskä ja puhkeavat poskihampaat vielä vaivaavat ja valvottavat pientä välillä öisin, mutta muuten ollaan ainakin toistaiseksi suht terveitä.



 
Olen kyllä huomannut, että tämä uusi hektinen arkirytmi on todella väsyttävää. Välillä katkonaisiksi jäävät liian lyhyet yöunet, kiireiset aamut, pitkät päivät oppitunneilla, kotona odottavat kotityöt ja läksyt vievät kyllä mehut ihan totaalisesti. Eikä tämä raskaana oleminen varmaan yhtään ainakaan helpota väsynyttä olotilaa.

Taapero on myös pitkän tarhapäivän jälkeen kotiin tultaessa nälkäinen ja väsynyt, jonka takia meillä on ollut aika monta kiukkuista ja itkuista iltaa tälläkin viikolla. Niilo on itse asiassa parina iltana nukahtanut kesken Pikkukakkosen isin kainaloon sohvalle, ja nukkunut pienet iltapäiväunet ruoan jälkeen.



Mutta eiköhän tämä meno tästä vielä vähän pirteämmäksi muutu, kun alkaa kevätaurinko paistaa ja saadaan tuota päivänvaloa lisää. Nyt jo huomaa päivän pidentyneen, kun neljän jälkeen kotipihaan kurvatessa ei olekaan vielä ihan säkkipimeää. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti