keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Neiti






Meidän pikkuneiti on jo kohta 4kk ikäinen. Hän on osannut kääntyä selältä masulleen jo melkein kuukauden ajan. Kädet pyörivät koko ajan suussa, ja sormia imeskellään mielellään. Leluun tarttumista ja suuhun viemistä on alettu harjoitella viime päivinä. Huomiota ja juttuseuraa kaivataan kovasti. Veljen touhujakin on kiva katsella, mielellään jonkun sylistä.

Päikkäreitä meillä nukutaan vaihtelevasti. Välillä unta saattaa riittää 3h putkeen, ja toisinaan sitten torkutaan vain 10min pätkiä. Yleensä päivään mahtuu kuitenkin yhdet tai kahdet reilun tunnin unet. Öisin nukutaan hyvin omassa sängyssä ja osittain äidin kainalossakin. Syömään herätään pari-kolme kertaa, ja aamulla noustaan hyväntuulisena ja hymyilevänä uuteen päivään.

Lilja on kasvanut kovasti viime kuukausina, vaatekoko 62 alkaa käydä pieneksi. To Do -listalla olisikin vaatelipaston läpi käynti...paljon pieneksi menneitä vaatteita saisi jo taas laittaa syrjään. Ensi viikolla on seuraava neuvola. Saapa nähdä, mitkä ovat neidin mitat.

Jahas, taidettiin juuri herätä päikkäreitä...syöttöhommiin siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti