maanantai 7. toukokuuta 2012

Laiska ja saamaton


En ole saanut tänään vielä mitään aikaiseksi. Heräsin aamulla pirteänä auttamaan miestä pojan aamutoimissa, ja suunnittelin kaikenlaista puuhaa päivälle (kuten siivousta, lenkillä käyntiä, sairaalakassin pakkausta ja makuuhuoneen kaaoksen saattamista hallintaan). Ukkojen lähdettyä tarhaan ja töihin istahdin aamupalan kanssa hetkeksi tähän koneelle, laitoin koneellisen pyykkiä pyörimään ja siirryin sohvalle katsomaan boksille nauhoitettua leffaa. Ja kuinkas sitten kävikään? Nukahdin. Ja nukuin melkein puolillepäivin.

Huomaa kyllä, että nämä viimeiset raskausviikot alkaa ottaa voimille. Yöt nukun suht hyvin, mutta silti tarvitsen joka päivä lisäksi pienet (tai vähän isommat) torkut. Henkisesti alan olla jo ihan kypsä koko odotukseen, ja valmis lähtemään synnärille vaikka heti. Fyysisestikin on hankala olla; selkä, lantio ja liitokset kipuilee, kävelyvauhti on olematon, olen yhtä notkea kuin rautakanki, harjoitussupistuksia tulee päivittäin ja kaikki tuntuu vain olevan niin hankalaa.

Viikonloppuna olisi hyvä aika synnyttää. Niilo syntyi raskausviikoilla 39+4, ja tällä kertaa nuo viikot sattuisivat olemaan juuri äitienpäivänä. Eikös siihen olisi hyvä tähdätä? Tosin mitäpä minä tässä olen mihinkään tähtäilemässä, vauvahan sen päättää milloin haluaa syntyä.

Nyt voisin vaikka suunnata sinne lenkille...tai ainakin pyykkiä laittamaan? Sairaalakassikin olisi oikeasti jo ihan hyvä pakata valmiiksi, jos se lähtö tuleekin ihan yllättäen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti