lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kevättä odotellessa




Talvilomalle sattui suurimmaksi osaksi ihan mahtavat ulkoiluilmat! Pulkkailtiin, työnneltiin kuorma-autoa (on muuten Niilon lempipuuhaa sekä kotipihalla että tarhassa), laskettiin leikkipuistossa liukumäkeä ja mummulassa päästiin testaamaan rattikelkkaa.

Lomaviikolla oli aurinkoista ja muutaman asteen pakkasia - tälläkin viikolla ollaan nautittu auringosta, mutta myöskin keväisemmistä lämpöasteista. Ihanaa, kun tulee kevät ja saa keventää ulkovaatetusta, mutta lumien sulamisen aikaansaamista rapakeleistä en ole niin järin innoissani. Hiekkaa, kuraa ja pikkukiviä alkaa kantautua sisätiloihin varmaan taas siihen malliin, että imurin varressa saa roikkua joka päivä.

Ja kun joka paikassa on märkää, täytyisi olla oikean mukaiset ulkovarusteet sitä varten. Niilolle on sentään kurahousut, -takki ja -kintaat sekä kumpparit, mieheltä kumikengät löytyvät myös. Se taidan olla minä, joka joutuu suuntaamaan ensimmäisen mahdollisuuden tullen kaupan kenkähyllylle. Hai-saappaat olisi  mukava kantaa kotiin!

Niilon välikausivaatteita olen pähkäillyt tässä pari viikkoa, ja kohta alkaisi kyllä olla korkea aika suunnata niidenkin suhteen ostoksille. Viime syksyn tuulipuku oli auttamattomasti pieni, ja se lähtikin kiertoon pienelle pikkuserkulle.

Täytyy varmaan seuraavaksi alkaa raivata kalenterista tilaa pienelle shoppailureissulle...

2 kommenttia:

  1. Onks tässä nyt ne Brio Happyt? Meille taitaa olla tulossa tismalleen samanlaiset, ainakin noiden rattaiden osalta. Mustat ilmakumipyörillä ja teleskooppiaisalla. :) Onko ollu hyvät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo on ne meidän Happyt :) Meilläkin ilmakumirenkaat ja teleskooppiaisa. Ratasosalla ja vauva-vaiheessa kovalla kantokassilla. Tosi hyvät vaunut on kyllä olleet! Tykkään erityisesti noiden jousituksesta, on kevyet työntää.

      Poista