perjantai 10. helmikuuta 2012

Pallo

 
rv 26+2

Tuolla se meidän pieni hengaa edelleen. Eilisen neuvolalääkärin mukaan kaikki on niin kuin pitääkin. Liikkuvainen neiti ainakin on, siihen malliin jumppaa ja heiluttaa mahaa joka päivä! Ei taida jäädä vauhdissa kakkoseksi isoveljelleen...

Tämä mamma joutuu nyt ensimmäistä kertaa elämässään popsimaan rautaa purkista. Ei mikään ihme, että on vähän väsyttänyt. Hb oli laskenut lähelle sataa. Jospa tässä samalla sitten muistaisi noita vitamiinejakin syödä...on meinaan jäänyt vähän unholaan.


4 kommenttia:

  1. Oi miten ihana masu!

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Muuten, meidänkin pikkuinen oli vatsassa ihan todella aktiivinen jumppailija. Ihan nauratti kun hän mylläsi niin paljon. Aina oli kääntänyt kylkeä yön aikana ja kommunikoi sieltä masusta vanhemmilleen potkimalla kovasti. Se oli ihanaa:) Mies aina varmisti aamuisin, missä kohti se meidän pikkuinen nukkui siellä vatsassa, ettei neuvolassakaan tarvinnut sitten etsiä:D Kävi nääs niinkin, että neuvolan täti arpoi ja arpoi, että missä kohti niitä sydänääniä nyt kuunneltaisiin, joten sitten pystyi aina sanomaan, että tuossahan se meidän lapsi on, insinöörismies tarkisti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli Niilokin aivan mahdoton potkimaan masussa! Maha heilui ja milloin näkyi jalka, milloin pylly jota oikein kovasti työnnettiin mahanahkaa vasten. :D Viimeisinä raskausviikkoina liikkeet teki ihan tosissaan jo kipeää, kun pojalla oli niin paljon voimaa.

      Aika nopeasti sitä oppi itsekin tunnustelemaan masun päältä, että millä puolella pieni hengaa :) Eilen lääkärineuvolassa lääkäri tuumasi, että vauva on jo pää alaspäin minkä ite olinki jo arvannu, potkut kun tuntuu niin selkeästi kyljissä ja mahan yläosassa.

      Poista