maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kukkanen


Vietimme kastejuhlaa pari viikkoa sitten.
Tyttö sai nimekseen Lilja Aino Matilda <3

Automies!





Mummin ja ukin varastosta löytyi vanha polkuauto ja enon kuormuri. Hitti vai huti, arvaattekos? ;)

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kesäkiireitä

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet ihan yhtä härdelliä. On juhlittu häitä, ristiäisiä ja rippijuhlia, istuttu autossa muutamat sadat kilometrit suuntaan ja toiseen, nukuttu huonosti ja välillä vähän paremmin, harmiteltu sadepäiviä ja nautittu niistä muutamasta aurinkoisesta, syöty kesän ensimmäiset mansikat, käyty lasten kanssa torilla, puuhattu hiekkalaatikolla ja haaveiltu alennusmyynneillä käynnistä...




Blogi on ollut kiireiden takia pienellä kesälomalla. Nyt kun kaikki vähän isommat ja virallisemmat juhlinnat ovat ohi, voidaan kenties palata arkeen ja postailla vähän useammin. ;)

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Samat touhut päivästä toiseen





Me ollaan nyt jotenkin jämähdetty kotiin. Minä ja lapset. Kesäkuun surkeat säät ovat vaikuttaneet tähän olennaisesti, mutta silti. Melkein on sääliksi käynyt esikoista, joka on joutunut vain möllöttämään kotona sisällä äidin ja vauvan kanssa.

Mies haki eilen hiekat hiekkalaatikkoon. Tänään on paistanut aurinko ja ollut lämmintä. Aamupäivällä uskalsinkin ensimmäistä kertaa molempien lasten kanssa ulos. Yksin. Omalle pihalle. Joo, en ole käynyt aikaisemmin lasten kanssa edes omalla pihalla. Onneksi meidän piha on aidattu. Niilo ei pääse sieltä karkuun ihan noin vaan.

Ulkoilun tuloksena oli vaunuissa vain hetken viihtynyt, kitisevä ja huutava vauva, aurinkorasvalla ja hiekalla kuorrutettu taapero sekä "hieman" ahdistunut äiti.

Taidetaan jatkossakin hoitaa päivän ulkoilut ihan vaan omalla pihalla. Ainakin jonkin aikaa. Katsotaan, joko loppukesästä uskallettaisiin puistoonkin?